Wie ben ik?

“When you follow your dreams, not even the sky is a limit” 

 

…Het levensmotto van mij, Stienske Beernink. Ik ben 33 jaar en gek op schilderen en tekenen. Toen mijn man en ik verhuisden naar ons huidige thuis, hadden we een hele lange lege muur. Daar is het allemaal mee begonnen. Na vaak te hebben geschilderd op doeken of papier, deed ik dat nu voor het eerst op een muur. Dit werd een geometrische landkaart en ik kreeg meteen de smaak te pakken. Daarna heb ik er nog een schildering van een giraffe gemaakt in de kamer van mijn zoontje en zo is het balletje gaan rollen. Ik heb Top de Muur opgestart en ben gaan schilderen in opdracht. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook bij bij bedrijven. 

Naast muurschilderingen maak ik ook andere kunstwerken in opdracht.

Mijn eigen werk is regelmatig te zien tijdens exposities. In de agenda kun je lezen waar je dit kunt komen bewonderen.